dimecres, 12 de desembre del 2018

CUIXETES DE POLLASTRE AL CAVA AMB XAMPINYONS

CUIXETES DE POLLASTRE AL CAVA AMB XAMPINYONS
 
Ingredients:


8 cuixes de pollastre
2 cebes
300 g de xampinyons
1 got d’aigua
1 botella de cava sec
20 g de maizena
200 ml de crema de llet
Farina, oli, sal, julivert i pebre negre


Preparació:



Es posa sal i pebre al pollastre i es passa per farina, es va posant en una paella amb oli i es deixa daurar per tots costats. Passeu-les a una cassola.
Afegiu-hi les cebes tallades a juliana i quan estigui estovada, poseu-li ½ botella de cava, deixeu-lo reduir durant uns 5 minuts. Després poseu-li un got d’agua i als 20 minuts afegiu-hi la crema de llet.
Desfer la maicena amb una mica d’aigua, que quedi lleugera. Afegiu-hi els xampinyons tallats a làmines i afegiu-ho tot a la cassaola. Deixeu-ho coure uns 10 minuts i si la salsa queda massa espessa, afegiu-hi una mica d’aigua.
Empolseu-ho amb julivert picat i ja està llest per a servir.




BON PROFIT

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada