Ingredients:
8 cuixes de pollastre
2 cebes
300 g de
xampinyons
1 got
d’aigua
1 botella de cava sec
20 g de maizena
200 ml de crema de llet
Farina, oli, sal, julivert i pebre negre
Preparació:
Es posa sal i pebre al pollastre i es passa per farina,
es va posant en una paella amb oli i es deixa daurar per tots costats.
Passeu-les a una cassola.
Afegiu-hi les cebes tallades a juliana i quan estigui
estovada, poseu-li ½ botella de cava, deixeu-lo reduir durant uns 5 minuts.
Després poseu-li un got d’agua i als 20 minuts afegiu-hi la crema de llet.
Desfer la maicena amb una mica d’aigua, que quedi
lleugera. Afegiu-hi els xampinyons tallats a làmines i afegiu-ho tot a la
cassaola. Deixeu-ho coure uns 10 minuts i si la salsa queda massa espessa,
afegiu-hi una mica d’aigua.
Empolseu-ho
amb julivert picat i ja està llest per a servir.
BON PROFIT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada